Categories:
Obaveštenje-promene u rasporedu ispita
Obavestenje! Ispit iz Osnove gastronomije odrzace se u ponedeljak, 01.02.2021., u 10h, dok Gastronomska obrada mesa u utorak, 02.02.2021., u 10h.
Obavestenje! Ispit iz Osnove gastronomije odrzace se u ponedeljak, 01.02.2021., u 10h, dok Gastronomska obrada mesa u utorak, 02.02.2021., u 10h.
Poslušajte šsta ovaj put imaju da kažu Prof. dr Saša Raletić Jotanović,Prof. dr Marko Milošević i direktor MPK Prof.dr Slobodan Živkucin. Gostovanje na RTV pogledajte na sledećem linku https://media.rtv.rs/rom/lachi-rjat-vojvodino/60836
BESKONTAKTNO –ključna reč I naučno-stručnog skupa MPK Visoka škola strukovnih studija za menadžment i poslovne komunikacije održala je prvi naučno-stručni skup Kreativno poslovanje u održivom razvoju sa temom „Upravljanje složenim finansijsko-poslovnim aktivnostima u bezbednosnim i Read more…