Prvi naučno-stručni skup na Visokoj školi strukovnih studija za menadžment i poslovne komunikacije

Prvi naučno-stručni skup na Visokoj školi strukovnih studija za menadžment i poslovne komunikacije

BESKONTAKTNO –ključna reč I naučno-stručnog skupa MPK

Visoka škola strukovnih studija za menadžment i poslovne komunikacije održala je prvi naučno-stručni skup Kreativno poslovanje u održivom razvoju sa temom „Upravljanje složenim finansijsko-poslovnim aktivnostima u bezbednosnim i uslužnim delatnostima u ambijentu pandemije korona virusaˮ 20. novembra 2020. godine.

Uz profesore Visoke škole MPK svoje radove su prezentovali i eminentni profesori iz Visoke škole za uslužni biznis Istočno Sarajevo – Sokolac (Bosna i Hercegovina).

Izazovi u međunarodnom i domaćem poslovanju u ambijentu pandemije korona virusa su dijagnostifikovani. Ponuđeni su predlozi i rešenja za zastoje u bezbednosnim i uslužnim delatnostima, u ekonomiji, marketingu, menadžmentu, ugostiteljstvu, bankarstvu itd. Potreba za beskontaktnim poslovanjem rezultirala širokom primenom savremenih digitalnih tehnologija u poslovanju.

Kao rezultat naučno-stručnog skupa biće objavljen zbornik sa svim prezentovanim radovima, a naučnoj i široj javnosti će sadržaj biti dostupan putem sajta Visoke škole MPK.

Skup je svečano otvorio direktor Visoke škole, dr Slobodan Živkucin sa željom da on postane tradicionalan i da u narednim godina okupi još veći broj predstavnika naučne i stručne zajednice iz zemlje, regiona i sveta.

I naučno-stručni skup podržan je i sufinansiran sredstvima Pokrajinskog sekretarijata za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost.

Zbornik apstrakata, Novi Sad, 20.11.2020.

Zbornik radova sa naučno-stručnog skupa


Posted

in

,

by

Tags: