VISOKA ŠKOLA ZA MENADŽMENT I POSLOVNE KOMUNIKACIJE KRUPNIM KORACIMA U SVET USPEŠNIH

Četrnaestoj generaciji studenata Visoke strukovne škole za menadžment i poslovne komunikacije, na prigodnoj svečanosti 27. januara u Sremskim Karlovcima, uručene su diplome, kao potvrda uspešno savladanog plana i programa, ali i kao važna prekretnica za budućnost u profesionalnom radu i karijeri.

Priznanja namenjena najboljim studentima uručio je pomoćnik direktora, Slobodan Živkucin.

Velikim trudom, zalaganjem i postignutim uspehom tokom trogodišnjeg obrazovanja posebno se istakla Nataša Milenkovski, studentkinja menadžmenta u ugostiteljstvu, čija je prosečna ocena na zaista zavidnom nivou 9,28. Najbolja među uspešnim, Nataša Milenkovski, obratila se nadahnutim govorom, iskoristivši to još jednom podeli svoja iskustva tokom studiranja na ovoj visokoobrazovnoj instituciji.

Studentima i brojnim zvanicama, reči dobrodošlice i čestitke za uspešno okončanje studija, uputio je osnivač i predsednik Saveta škole, profesor emeritus, Dušan Ristić.

Vrata Visoke škole za menadžment i poslovne komunikacije otvorena su svakodnevno za sve zainteresovane željne sticanja novih znanja i veština na pet akreditovanih studijskih programa, u ilici Mitropolita Stratimirovića broj 110. Dodatne informacije dostupne su i na sajtu škole ili pozivom na telefon broj 021/2981-862.

« од 2 »
Categories: Vesti