DODELA DIPLOMA 14.GENERACIJI STUDENATA

VISOKA ┼áKOLA ZA MENAD┼ŻMENT I POSLOVNE KOMUNIKACIJE KRUPNIM KORACIMA U SVET USPE┼áNIH

─îetrnaestoj generaciji studenata Visoke strukovne ┼íkole za menad┼żment i poslovne komunikacije, na prigodnoj sve─Źanosti 27. januara u Sremskim Karlovcima, uru─Źene su diplome, kao potvrda uspe┼íno savladanog plana i programa, ali i kao va┼żna prekretnica za budu─çnost u profesionalnom radu i karijeri.

Priznanja namenjena najboljim studentima uru─Źio je pomo─çnik direktora, Slobodan ┼Żivkucin.

Velikim trudom, zalaganjem i postignutim uspehom tokom trogodi┼ínjeg obrazovanja posebno se istakla Nata┼ía Milenkovski, studentkinja menad┼żmenta u ugostiteljstvu, ─Źija je prose─Źna ocena na zaista zavidnom nivou 9,28. Najbolja me─Ĺu uspe┼ínim, Nata┼ía Milenkovski, obratila se nadahnutim govorom, iskoristiv┼íi to jo┼í jednom podeli svoja iskustva tokom studiranja na ovoj visokoobrazovnoj instituciji.

Studentima i brojnim zvanicama, re─Źi dobrodo┼ílice i ─Źestitke za uspe┼íno okon─Źanje studija, uputio je osniva─Ź i predsednik Saveta ┼íkole, profesor emeritus, Du┼ían Risti─ç.

Vrata Visoke ┼íkole za menad┼żment i poslovne komunikacije otvorena su svakodnevno za sve zainteresovane ┼żeljne sticanja novih znanja i ve┼ítina na pet akreditovanih studijskih programa, u ilici Mitropolita Stratimirovi─ça broj 110. Dodatne informacije dostupne su i na sajtu ┼íkole┬áili pozivom na telefon broj 021/2981-862.


Posted

in

by

Tags: