Poštovani posetioci, budući studenti!

Dobrodošli na web stranicu Visoke škole strukovnih studijs MPK u Beogradu.
Velika je ─Źast i posebno zadovoljstvo biti direktor Visoke ┼íkole strukovnih studija MPK u Beogradu, koja ve─ç punu deceniju i vi┼íe obrazuje kadrove iz oblasti menad┼żmenta i komunikacija na  razli─Źitim usmerenjima (ugotiteljstva, turizma, i sl).

Na┼ía vizija je da unapre─Ĺujemo i uvedemo inovativne metode u nastavi koje ─çe pomo─çi studentima u izgradnji digitalnih ve┼ítina i usvajanju prakti─Źnih menad┼żerskih re┼íenja koja su neophodna za razvoj budu─çe karijere na┼íih studenata.

Cilj nam je da na┼íim studentima ponudimo nastavne planove i programe koji ─çe ih nakon zavr┼íetka ove ┼ákole oblikovati u kreativne i kriti─Źki usmerene mlade osobe, spremne da kreiraju bolju budu─çnost za sebe. Kao dru┼ítveno odgovorna institucija ┼żelimo da ispunimo zahteve na┼íih studenata i okoline te pru┼żimo temeljna znanja i vje┼ítine koje su univerzalnog karaktera za svako radno mesto za koje se obrazuju na┼íi kadrovi.

Na┼ía je nada i ┼żelja da Vi budete deo na┼íe vizije i misije te da od na┼íih profesora i stru─Źnih saradnika usvojite ono ┼íto je vrlo va┼żno u ┼żivotu,  a to je znanje, ume─çe u komunikaciji, ┼żelja za neprestanim usavr┼íavanjem u struci i znanju.

e-mail: bulatovic.anka@gmail.com