III Internacionalni festival ukusa – knjige, kafe i ─Źokolade festival – 14.-16.juna

Visoka ┼íkola strukovnih studija za menad┼żment i poslovne komunikacije u─Źestvova─çe na III internacionalnom festivalu ukusa – knjige, kafe i ─Źokolade, koji ─çe se odr┼żati od 14. do 16. juna 2019. godine u Novom┬á Sadu, kod Riblje pijace.

Tom prilikom na ┼ítandu Visoke ┼íkole zainteresovani posetioci ─çe kao poklon dobiti recepte poslastica od ─Źokolade koji su na┼íim studentima sa studijskog programa Menad┼żment u ugostiteljstvu obezbedili pobedni─Źka mesta na presti┼żnim doma─çim i internacionalnim takmi─Źenjima.
Tri dana ─çe ljubitelji knjige, kafe i ─Źokolade mo─çi da se bli┼że upoznaju sa akreditovanim trogodi┼ínjim studijskim programima na┼íe ┼ákole ukoliko ┼żele da postanu ugostitelji, menad┼żeri ili informati─Źari (Menad┼żment u ugostiteljstvu, Menad┼żment trgovine i marketinga, Menad┼żment poslovnih komunikacija, Primenjena informatika) i u novoj ┼íkolskoj 2019/2020. godini to urade na novoj lokaciji ┼ákole, u samom centru grada, u ulici Modene br. 5 (ulaz iz Ilije Ognjanovi─ça br. 5).

Tako─Ĺe, zainteresovani ─çe u toku ─Źitavog dana imati priliku da se dru┼że sa na┼íim profesorima u potpuno relaksiranoj i neformalnoj atmosferi, da saznaju vi┼íe o obezbe─Ĺenoj stru─Źnoj praksi u zemlji i inostranstvu i mogu─çnostima zaposlenja.

Posetite naš MPK štand!


Posted

in

by

Tags: