Poseta školama u Irigu, Rumi, Staroj Pazovi, Inđiji

Dana 3.4.2023. godine mr Valerija Večei-Funda i dr Vojislava Nićin su održale promocije u Irigu i Rumi.

Srednja stručna škola „Borislav Mihajlović – Mihiz“ u Irigu ima dva odeljenja: Kulinarski tehničar i Vinogradar – vinar. Kako smo već poznati ovoj školi, a upravo njihovim đacima interesantni naši studijski programi, ovaj put smo ih informisali o našoj novoj lokaciji, kao i budućim programima (preakriditacija) koje će moći da upišu.

U Rumi su posećene 4 srednje škole. Srednja poljoprivredno-prehrambena škola ”Stevan Petrović Brile”, Srednja stručna škola “Branko Radičević”, Gimnazija “Stevan Puzić” i Tehnička škola “Milenko Brzak – Uča”, sa ukupno 12 odeljenja. Svim maturantima su obezbeđeni flajeri, i upoznati su sa akreditovanim studijskim programima koje trenutno nudimo, kao i sa onima koji su u postupku akreditacije.

Dana 4.4.2023. godine mr Valerija Večei-Funda i dr Vojislava Nićin promocije su održale u Inđiji i Staroj Pazovi. U Inđiji su posećene: Tehnička škola ”Mihajlo Pupin”, Gimnazija i  Srednja škola ”Dr Đorđe Natošević” (ukupno 10 odeljenja), a u Staroj Pazovi: Ekonomsko-trgovinska škola ”Vuk Karadžić”, Tehnička škola i Gimnazija ”Branko Radičević” (ukupno 12 odeljenja). Maturanti su obavešteni o promeni lokacije, što je po njihovim rečima velika prednost u ovom trenutku, jer im je omogućen olakšan i ubrzan  dolazak u Beograd novom železničkom linijom. Đacima su podeljeni flajeri, a posteri će biti zalepljeni na oglasne table. U svim navedenim školama smo već poznati upravi i psihološko-pedagoškoj službi, te usled već ostvarene dobre saradnje, kao i đaka koji su već završili MPK, možemo očekivati upis novih kandidata.


Posted

in

by

Tags: