Poseta srednjoj školi u Vladimircima

Prof. dr Darko Manjen─Źi─ç je u petak 28.04.2023. godine posetio je srednju ┼íkolu u Vladimircima koja danas ima oko 700 u─Źenika, koja obrazuje mlade u oblasti ma┼íinstva, proizvodnje i prerade hrane, Trgovina, ugostiteljstvo i turizam, Ekonomija i pravo .

Maturant su pokazali veliko interesovanje za studijske programe Fakulteta za evropske pravno politi─Źke studije kao i Visoke ┼íkole strukovnih studija za menad┼żment i poslovne komunikacije. Tako─Ĺe su predstavljeni i fakulteti koji su dobili po─Źetnu akreditaciju u oblasti: saobra─çaja, informacionih tehnologija i zdravstva.

Prof. dr Darko Manjen─Źi─ç je prilikom posete ┼íkolama prezentovao sve studijske programe koji se realizuju na Visokoj ┼íkoli strukovnih studija za menad┼żment i poslovne komunikacije, kao i na Fakultetu za Politi─Źke studije i mogu─çnosti koje ┼ákola pru┼ża studentima, ali i maturantima pre nego ┼íto se upi┼íu na visokoobrazovne ustanove, Fakultet i odaberu svoje dalje zanimanje.

Psiholog ┼íkole Dragana Milovanovi─ç i sekretar ┼íkole Dragana Erakovi─ç, su veoma srda─Źno ugostili Prof Darka Manjen─Źi─ça koji je predstavio studijske programe i sve pogodnosti i mogu─çnosti koje pru┼żaju pomenuti Fakulteti, podelio prezentacije i flajere koji ─çe biti oka─Źeni na oglasnu tablu i predate mnogobrojnim u─Źenicima.


Posted

in

by

Tags: