Prvi naučno-stručni skup na MPK

Висока школа струковних студија за менаџмент и пословне комуникације из Новог Сада организује први научно-стручни скуп Креативно пословање у одрживом развоју са темом „Управљање сложеним финансијско-пословним активностима у безбедносним и услужним делатностима у амбијенту пандемије корона вирусаˮ који ће се одржати у амфитеатру Високе школе струковних студија за менаџмент и пословне комуникације, 20. новембра 2020. године (петак), у 10 сати.
Суфинансиран средствима Покрајинског секретаријата за високо образовање и научноистраживачку делатност, научно-стручни скуп ће отворити проф. др Зоран Милошевић, покрајински секретар за високо образовање и научноистраживачку делатност.
Професори са Високе школе за услужни бизнис Источно Сарајево – Соколац (Босна и Херцеговина) и професори са МПК ће из научне визуре тумачити изазове у међународном и домаћем пословању у амбијенту пандемије. Примењива решевања науке и струке су неопходна за предупређивање евентуалних и за сузбијање насталих застоја у привреди у последњим месецима.


Posted

in

by