Zlato za MPK na 13. „Putokazima“

Visoka škola strukovnih studija za menadžment i poslovne komunikacije predstavila se na 13. međunarodnom sajmu obrazovanja „Putokazi“, koji je održan na Novosadskom sajmu od 8. do 10. marta 2018. god.

Visok kvalitet obrazovanja u MPK prepoznao je žiri ovogodišnjeg Sajma nagradivši Visoku školu Diplomom sa velikom zlatnom medaljom, koju je primio pomoćnik direktora dr Slobodan Živkucin.

Ove godine MPK se predstavila zainteresovanim srednjoškolcima Vojvodine novim akreditovanim trogodišnjim studijskim programom, koji je namenjem budućim programerima i projektantima ‒ Primenjena informatika.  Profesori Visoke škole su posetiocima davali smernice i konkretna obaveštenja o novom, ali i dobro poznatim  studijskim programima: Menadžment trgovine i marketinga, Menadžment trgovine i marketinga – studije na daljinu, Menadžment poslovnih komunikacija, Menadžment u ugostiteljstvu i Preduzetništvo. Svoja iskustva o studiranju i studijskoj praksi u Sloveniji, Hrvatskoj i Crnoj Gori zainteresovanim srednjoškolcima i njihovim roditeljima preneli su studenti sa studijskog programa Menadžment u ugostiteljstvu.


Posted

in

by

Tags: