Dodela diploma studentima 12.generacije

Dodela diploma studentima 12.generacije

  by    0   0

Dodeljene diplome 12. generaciji studenata Visoke škole

Visoka škola strukovnih studija MPK Sremski Karlovci je 28. januara 2016. godine uručila diplome 12. generaciji studenata sa studijskih programa: Menadžment trgovine i marketinga, Menadžment poslovnih komunikacija, Menadžment u ugostiteljstvu i Preduzetništvo.

Svojim uspehom i zalaganjem tokom trogodišnjeg obrazovanja istakli su se najbolji studenti generacije: Damir Rajtenbah – student sa studijskog programa Preduzetništvo sa prosečnom ocenom studiranja 9,19 (devet i 19/100), Ivana Ševo – Menadžment u ugostiteljstvu 9,19 (devet i 19/100), Biljana Aleksić – Preduzetništvo 9,19 (devet i 19/100). Njima je ovo priznanje  uručio dr Zoran Milošević, pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost.

Koleginica Biljana Aleksić se pristutnima obratila inspirativnim govorom i sa okupljenima podelila svoja iskustva o studiranju na Visokoj školi.

Studentima i njihovim gostima reči dobrodošlice uputio direktor škole dr Miladin Kalinić, prof. Svečanosti je prisustvovao i predsednik opštine Sremski Karlovci Nenad Milenković, kao i dugogodišnji prijatelj Visoke škole Žarko Živanović, Vinarija i Muzej pčelarstva Živanović, Sremski Karlovci.

RELATED POSTS

Comments are closed.