Dodela diploma studentima 12.generacije

Dodeljene diplome 12. generaciji studenata Visoke škole

Visoka ┼íkola strukovnih studija MPK Sremski Karlovci je 28. januara 2016. godine uru─Źila diplome 12. generaciji studenata sa studijskih programa: Menad┼żment trgovine i marketinga, Menad┼żment poslovnih komunikacija, Menad┼żment u ugostiteljstvu i Preduzetni┼ítvo.

Svojim uspehom i zalaganjem tokom trogodi┼ínjeg obrazovanja istakli su se najbolji studenti generacije: Damir Rajtenbah ÔÇô student sa studijskog programa Preduzetni┼ítvo sa prose─Źnom ocenom studiranja 9,19 (devet i 19/100), Ivana ┼áevo ÔÇô Menad┼żment u ugostiteljstvu 9,19 (devet i 19/100), Biljana Aleksi─ç ÔÇô Preduzetni┼ítvo 9,19 (devet i 19/100). Njima je ovo priznanje┬á uru─Źio dr Zoran Milo┼íevi─ç, pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje i nau─Źnoistra┼żiva─Źku delatnost.

Koleginica Biljana Aleksić se pristutnima obratila inspirativnim govorom i sa okupljenima podelila svoja iskustva o studiranju na Visokoj školi.

Studentima i njihovim gostima re─Źi dobrodo┼ílice uputio direktor ┼íkole dr Miladin Kalini─ç, prof. Sve─Źanosti je prisustvovao i predsednik op┼ítine Sremski Karlovci Nenad Milenkovi─ç, kao i dugogodi┼ínji prijatelj Visoke ┼íkole ┼Żarko ┼Żivanovi─ç, Vinarija i Muzej p─Źelarstva ┼Żivanovi─ç, Sremski Karlovci.

There is no gallery selected or the gallery was deleted.


Posted

in

by

Tags: