Dodela zlatne medalje na 12. me─Ĺunarodnom sajmu obrazovanja u Novom Sadu

Velika zlatna medalja za MPK na 12. ÔÇ×PutokazimaÔÇť

 

Visoka ┼íkola strukovnih studija za menad┼żment i poslovne komunikacije predstavila se na 12. ma─Ĺunarodnom sajmu obrazovanja ÔÇ×PutokaziÔÇť, koji je odr┼żan na Novosadskom sajmu od 6. do 8. marta 2017. god.

Visok kvalitet obrazovanja u MPK prepoznao je me─Ĺunarodni ┼żiri ovogodi┼ínjeg Sajma nagradiv┼íi Visoku ┼íkolu Diplomom sa velikom zlatnom medaljom, koju je primio direktor dr Miladin Kalini─ç, prof. Dodeli priznanja prisustvovao je i Mladen ┼áar─Źevi─ç, ministar prosvete, nauke i tehnolo┼íkog razvoja, kao i prof. dr Zoran Milo┼íevi─ç, pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje i nau─Źnoistra┼żiva─Źku delatnost.

Ove godine MPK se predstavila zainteresovanim srednjo┼íkolcima Vojvodine novim akreditovanim trogodi┼ínjim studijskim programom, namenjim budu─çim programerima i projektantima ÔÇĺ Primenjena informatika. Ove studije imaju za cilj da projektnim pristupom u nastavi pripreme studente za prakti─Źan rad, formiraju─çi na taj na─Źin niz prakti─Źnih iskustava u kori┼í─çenju informacionih tehnologija, ali i u drugim oblastima va┼żnim za kvalitetan rad.

Svoja iskustva o studiranju zainteresovanim srednjo┼íkolcima i njihovim roditeljima preneli su studenti sa studijskog programa Menad┼żment u ugostiteljstvu, a profesori Visoke ┼íkole su posetiocima davali smernice i konkretna obave┼ítenja o novom, ali i dobro poznatim┬á studijskim programima: Menad┼żment trgovine i marketinga, Menad┼żment poslovnih komunikacija, Menad┼żment u ugostiteljstvu i Preduzetni┼ítvo.


Posted

in

by

Tags: