Velika zlatna medalja za MPK na 12. „Putokazima“

 

Visoka škola strukovnih studija za menadžment i poslovne komunikacije predstavila se na 12. mađunarodnom sajmu obrazovanja „Putokazi“, koji je održan na Novosadskom sajmu od 6. do 8. marta 2017. god.

Visok kvalitet obrazovanja u MPK prepoznao je međunarodni žiri ovogodišnjeg Sajma nagradivši Visoku školu Diplomom sa velikom zlatnom medaljom, koju je primio direktor dr Miladin Kalinić, prof. Dodeli priznanja prisustvovao je i Mladen Šarčević, ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kao i prof. dr Zoran Milošević, pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje i naučnoistraživačku delatnost.

Ove godine MPK se predstavila zainteresovanim srednjoškolcima Vojvodine novim akreditovanim trogodišnjim studijskim programom, namenjim budućim programerima i projektantima ‒ Primenjena informatika. Ove studije imaju za cilj da projektnim pristupom u nastavi pripreme studente za praktičan rad, formirajući na taj način niz praktičnih iskustava u korišćenju informacionih tehnologija, ali i u drugim oblastima važnim za kvalitetan rad.

Svoja iskustva o studiranju zainteresovanim srednjoškolcima i njihovim roditeljima preneli su studenti sa studijskog programa Menadžment u ugostiteljstvu, a profesori Visoke škole su posetiocima davali smernice i konkretna obaveštenja o novom, ali i dobro poznatim  studijskim programima: Menadžment trgovine i marketinga, Menadžment poslovnih komunikacija, Menadžment u ugostiteljstvu i Preduzetništvo.

Categories: Vesti