Poseta Gimnaziji “Vuk Karadžić” u Loznici

Prof. dr Darko Manjenčić je u ponedeljak 08.05.2023. godine posetio srednju školu Gimnazija Vuk Karadžić u Loznici, društveno jezički smer, prirodno – matematički smer, informatika.

Prezentovani su svi studijski programi Fakulteta za evropske pravno-političke studije kao i Visoke škole strukovnih studija za menadžment i poslovne komunikacije. Takođe su predstavljeni i fakulteti koji su dobili početnu akreditaciju u oblasti: saobraćaja, informacionih tehnologija i zdravstva.

Prof. dr Darko Manjenčić je prilikom posete školama prezentovao sve mogućnosti koje Škola pruža studentima, ali i maturantima pre nego što se upišu na visokoobrazovne ustanove, Fakultet i odaberu svoje dalje zanimanje, i upoznao ih sa kvalitetnim načinom studiranja.

Profesori geografije i matematike su primili, Prof Darka Manjenčića koji je predstavio studijske programe i sve pogodnosti i mogućnosti koje pružaju pomenuti Fakulteti, podelio prezentacije i flajere koji će biti okačeni na oglasnu tablu i predate mnogobrojnim učenicima, i sve to predstavljeno pomoć direktora škole Grubačić.


Posted

in

by

Tags: