Poseta srednjim školama u Vrbasu

U susret predupisnom periodu ┬áza akademsku 2023/2024 godinu, dana 30.03.2023. godine, tim u sastavu ┬áProf. dr Ra┼ía Rojevi─ç, Prof. dr Ljubi┼ía Zdravkovic i Prof. dr Marina Simin posetili su Srednju tehni─Źku ┼íkolu ÔÇť4 JuliÔÇŁ i Gimnaziju ÔÇť┼Żarko ZrenjaninÔÇŁ u Vrbasu.

Srednju tehni─Źku ┼íkolu ÔÇť4 JuliÔÇŁ poha─Ĺa 900 ─Ĺaka ┬áraspore─Ĺenih u 38 odeljenja, a na prezentaciji je bilo prisutno oko 100 ─Ĺaka. ┼ákola ima 4 smera: saobra─çaj, ma┼íinstvo i obrada metala, poljoprivreda, proizvodnja i prerada hrane i hemija i nemetali. U prezentaciji koja je trajala jedan ┼íkolski ─Źas, ─Ĺaci su pokazali veliko interesovanje ┬áza Visoku ┼íkolu strukovnih studija MPK. Tako─Ĺe, smo predstavili i fakultete koji su dobili po─Źetnu akreditaciju u oblasti : informacionih tehnologija, zdravstva, sestrinstva, fizioterapija i saobra─çaja.

Gimnazija ÔÇť┼Żarko ZrenjaninÔÇŁ u Vrbasu poha─Ĺa ┬á650 ─Ĺaka ┬áraspore─Ĺenih u 38 odeljenja i tri obrazovna profila: dru┼ítveno jezi─Źki smer, op┼íti tip i prirodno matemati─Źki smer. Na prezentaciji je koja je trajala jedan ┼íkolski ─Źas, bilo oko 150 ─Ĺaka ┼íto ukazuje na veliko interesovanje za Visoku ┼íkolu strukovnih studija MPK. Tako─Ĺe smo predstavili i fakultete koji su dobili po─Źetnu akreditaciju u oblasti : informacionih tehnologija, zdravstva, sestrinstva, fizioterapija i saobra─çaja.


Posted

in

by

Tags: